Tässä blogissa on kirjoja, jotka
minä koen lukemisen arvoisiksi :)

torstai 23. lokakuuta 2014

Wahlström, Eva: Rajoilla

Eva Wahlströmin uuteen elämäkertaan oli ihan pakko tarttua heti, kun se tuli lainattavaksi. Eikä kirja kyllä tuottanut pettymystä todellakaan. Kirja imaisi mukaansa niin, ettei sitä meinannut malttaa laskea käsistä hetkeksikään.

Täytyy sanoa, että Eva on aika kova luu :) Aivan ehdottomasti positiivisimpia ja mielenkiintoisimpia urheilijoita ikinä. Tykkään, kirjasta ja nyrkkisankarista!"Imen itseeni muistikuvia tilanteesta. Jos menetän nyrkkeilyn uudestaan, 
haluan muistaa tämän. Hien, nahan ja pölyn hajun, johon sekoittuu etelän
 ilmasto ja terassilta leijuva kahvin tuoksu. Haluan muistaa keinuvien 
säkkien narinan ja nyrkkeilijän hengityksen. Sen miltä sisälläni nyt tuntuu. "

Kursivoitu teksti lainattu kirjasta.

4 kommenttia:

 1. Tämän kirjan haluan kyllä lukea, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Wahlströmin tarinointia on suunnitelmissa nauttia myös Helsingin Kirjamessuilla, jännittävää tavata tämä vahva nainen. :)

  VastaaPoista
 2. Osaatko sanoa onko kuinka paljon samaa kuin hänen ekassa kirjassaan? Pidin siitäkin ja siksi on ollut mielessä tämänkin lukeminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kertoi enemmänkin siitä Eva Wahlströmin ajoista jälkeen sen ekan kirjan :) Mäkin aikoinaan luin sen ekan kirjan ja tykkäsin siitäkin, mutta tästä vielä enemmän.

   Poista
 3. Hyvä, tykkäsin siitä ekasta, joten tämäkin pitää laittaa lukulistalle. Voi kun näitä luettavia kirjoja on kyllä ihan älyttömästi, mistä löytyis lisää aikaa et vois uppoutua kirjojen maailmaan vieläkin useammin😊

  VastaaPoista